Clean & Quick

Τα καθαριστήρια Clean & Quick λειτουργούν στην περιοχή του Ρετζικίου στη Θεσσαλονίκη.
Η ίδρυση μας ανάγεται κοντά μια δεκαετία τώρα και πολύ γρήγορα καθιερωθήκαμε σε όλη την Θεσσαλονίκη. Αναγνωριστήκαμε  στο χώρο του καθαρισμού των ρούχων για τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μας καθώς αποκλειστικός σκοπός μας είναι η επαγγελματική εξυπηρέτηση των πελατών μας.
Μέσα στις υπηρεσίες που σας προσφέρει το καθαριστήριο Clean & Quick είναι και ο καθαρισμός παντός τύπου ρούχων. Η πείρα μας επιτρέπει να αφαιρέσουμε ακόμα και τους πιο δύσκολους λεκέδες σε όλα τα ρούχα. Επίσης αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό σε χαλιά και τάπητες.
Με την υπηρεσία Δωρεάν παραλαβή - παράδοση το καθαριστήριο Clean & Quick μπορεί να σας εξυπηρετήσει γρήγορα και οικονομικά χωρίς να χρειάζεται εσείς να κάνετε κάτι εκτός από ένα τηλέφωνο για να κανονίσουμε ραντεβού.
Δείτε τις μοναδικές Προσφορές που σας προσφέρει το Καθαριστήριο Ρούχων - Χαλιών Clean & Quick.

Γιατί θα πρέπει να προτιμήσετε το καθαριστήριο Clean & Quick στο Ρετζίκι Θεσσαλονίκης;

  • ΛΕΠΤΟΜΕΡΗΣ ΕΛΕΓΧΟΣ
    Από την στιγμή που ένα  ένδυμα μπαίνει στις εγκαταστάσεις μας ελέγχεται λεπτομερώς για να είμαστε σίγουροι ότι τίποτα δεν θα μας ξεφύγει. Μετά το καθάρισμα  και το σίδερο γίνεται μια τελική και λεπτομερή επιθεώρηση ώστε το ρούχο να φτάσει σε εσάς καθαρό και σε άριστη κατάσταση. Στην συνέχεια συσκευάζεται για να διατηρήσουμε την καθαριότητα και το σχήμα του.
  • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
    Οι πρακτικές που ακολουθούμε είναι φιλικές προς το περιβάλλον και προς τα υπάρχοντα σας. Όλα τά υλικά συσκευασίας, κρεμάστρες και νάυλον, μπορούν να επιστραφούν στο καθαριστήριο για να τα ανακυκλώσουμε.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ