CLEAN & QUICK

CLEAN & QUICK
ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ ΧΑΛΙΩΝ

Τρίτη, 29 Μαρτίου 2016


ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Δωρεάν παραλαβή-παράδοση:
Λόγω των γρήγορων ρυθμών ανάπτυξης δημιουργήσαμε την δωρεάν παραλαβή - παράδοση όλων των υπαρχόντων σας, ρούχα, χαλιά, κουρτίνες, παπλώματα, κουβέρτες, φλοκάτες, προίκα, καλύμματα. Η υπηρεσία λειτουργεί καθημερινά εκτός Κυριακής και απευθύνεται σε όλη την Θεσσαλονίκη ακόμα και για ένα κομμάτι κατόπιν επικοινωνίας.

Κυριακή, 27 Μαρτίου 2016

ΔΩΡΕΑΝ ΦΥΛΑΞΗ ΡΟΥΧΩΝ

                                                 Μήπως αντιμετωπίζετε το ίδιο πρόβλημα;
 • Δωρεάν φύλαξη ρούχων:
  Έχουμε την δυνατότητα να φυλάξουμε τα ρούχα σας για μια σεζόν στις εγκαταστάσεις μας έτσι ώστε να μην επιβαρύνετε η ντουλάπα σας. Τα ρούχα καθαρίζονται και φυλάσσονται αεροστεγώς και όταν ζητηθούν σιδερώνονται για να τα παραλάβετε φρέσκα και καθαρά.

Σάββατο, 26 Μαρτίου 2016

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΥΣΙΜΟ ΤΩΝ ΡΟΥΧΩΝ


 • Ελέγχουμε τις τσέπες για τυχόν κέρματα, χαρτομάντιλα κτλ.
 • Κατεβάζουμε τα μανίκια στα πουκάμισα, κλείνουμε τα φερμουάρ, προστατεύουμε τυχόν κουμπιά που μπορεί να σπάσουν.
 • Πραγματοποιούμε έλεγχο στις προδιαγραφές των ρούχων. Όσα δεν πλένονται με νερό τα πηγαίνουμε στο στεγνοκαθαριστήριο.
 • Διαχωρίζουμε τα ρούχα ανάλογα με την θερμοκρασία πλύσης τους, το χρωματισμό τους καθώς και την σύνθεσή τους (τα σκούρα ρούχα τα πλένουμε από την ανάποδη πλευρά)
 • Τα ευαίσθητα τοποθετούνται σε δίχτυ προστασίας.
 • Επιλέγουμε όσο το δυνατόν πιο οικονομικά και οικολογικά προγράμματα.
 • Χρησιμοποιούμε την απαραίτητη δόση απορρυπαντικού ή μαλακτικού, χωρίς να κάνουμε υπερβολές.
 • Επιλέγουμε κατά προτίμηση οικολογικά απορρυπαντικά και μαλακτικά (σκόνη στα ανοιχτόχρωμα ρούχα και υγρό στα σκουρόχρωμα)
 • Βάζουμε στο πλυντήριο τόσα ρούχα όσα επιτρέπει ο κατασκευαστής. Έτσι αποφεύγουμε ξεθωριάσματα και λεκέδες στα ρούχα από υπολείμματα απορρυπαντικού.
 • Μετά το πέρας της πλύσης δεν αφήνουμε τα ρούχα στο πλυντήριο. Υπάρχει κίνδυνος να τσαλακωθούν τόσο ώστε να μην μπορούν να σιδερωθούν καλά και να αρχίσουν να μυρίζουν μούχλα.Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2016

Clean & Quick

Τα καθαριστήρια Clean & Quick λειτουργούν στην περιοχή του Ρετζικίου στη Θεσσαλονίκη.
Η ίδρυση μας ανάγεται κοντά μια δεκαετία τώρα και πολύ γρήγορα καθιερωθήκαμε σε όλη την Θεσσαλονίκη. Αναγνωριστήκαμε  στο χώρο του καθαρισμού των ρούχων για τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μας καθώς αποκλειστικός σκοπός μας είναι η επαγγελματική εξυπηρέτηση των πελατών μας.
Μέσα στις υπηρεσίες που σας προσφέρει το καθαριστήριο Clean & Quick είναι και ο καθαρισμός παντός τύπου ρούχων. Η πείρα μας επιτρέπει να αφαιρέσουμε ακόμα και τους πιο δύσκολους λεκέδες σε όλα τα ρούχα. Επίσης αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό σε χαλιά και τάπητες.
Με την υπηρεσία Δωρεάν παραλαβή - παράδοση το καθαριστήριο Clean & Quick μπορεί να σας εξυπηρετήσει γρήγορα και οικονομικά χωρίς να χρειάζεται εσείς να κάνετε κάτι εκτός από ένα τηλέφωνο για να κανονίσουμε ραντεβού.
Δείτε τις μοναδικές Προσφορές που σας προσφέρει το Καθαριστήριο Ρούχων - Χαλιών Clean & Quick.

Γιατί θα πρέπει να προτιμήσετε το καθαριστήριο Clean & Quick στο Ρετζίκι Θεσσαλονίκης;

 • ΛΕΠΤΟΜΕΡΗΣ ΕΛΕΓΧΟΣ
  Από την στιγμή που ένα  ένδυμα μπαίνει στις εγκαταστάσεις μας ελέγχεται λεπτομερώς για να είμαστε σίγουροι ότι τίποτα δεν θα μας ξεφύγει. Μετά το καθάρισμα  και το σίδερο γίνεται μια τελική και λεπτομερή επιθεώρηση ώστε το ρούχο να φτάσει σε εσάς καθαρό και σε άριστη κατάσταση. Στην συνέχεια συσκευάζεται για να διατηρήσουμε την καθαριότητα και το σχήμα του.
 • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
  Οι πρακτικές που ακολουθούμε είναι φιλικές προς το περιβάλλον και προς τα υπάρχοντα σας. Όλα τά υλικά συσκευασίας, κρεμάστρες και νάυλον, μπορούν να επιστραφούν στο καθαριστήριο για να τα ανακυκλώσουμε.